#erasmus+

Доделување на сертификати како дел од К1 Erasmus+ проект

Доделување на сертификати на практикантите од нашето училиште кои беа на 14 дневна мобилност во Португалија како дел од К1 #erasmus проект.Убаво е чуството кога ќе ја претставиш својата земја во вистинско светло! Секоја чест дечки, мирен лет и ве чекаме со собраните импресии и впечатоци. Коментирајте на Facebook 🗨️

Доделување на сертификати како дел од К1 Erasmus+ проект Read More »

Успешни проекти на програмата Еразмус+

Не е случајно тоа што сме училиште кое е репрезент за добри практики кои придонесуваат за успешни #erasmus+ проекти.„Луѓе, пишувајте проекти!“ Претставени успешните македонски приказни на програмата Еразмус+ Коментирајте на Facebook 🗨️

Успешни проекти на програмата Еразмус+ Read More »

Scroll to Top