Патување до Порто за Erasmus Plus

 Екипата составена од 12 момци и девојки во придружба на професорките Јасна и Цветанка, пристигнаа во Порто  и ќе бидат на 14 дневна мобилност како дел од #erasmusplusproject Дечки, have fun!  Коментирајте на Facebook 🗨️

Патување до Порто за Erasmus Plus Read More »