Натпревар „Развојни микроптоцесорски системи“ - Слика 3

Освоени 2 први места на натпреварот „Развојни микропроцесорски системи“!

Александар Сибиновски:„ Уште еден натпревар, уште 2 први места за нашите иноватори!  На натпреварот “развојни микропроцесорски системи” на кој учество земаа 15тина електротехнички училишта од Македонија, а беше организиран од Факултет за електротехника и информациски технологии – ФЕИТ и Логинг Електроникс, нашите ученици Марио Димчевски и Сергиј Алексовски под менторство на професорките Kristina Basoska и […]

Освоени 2 први места на натпреварот „Развојни микропроцесорски системи“! Read More »