Полуфиналисти во фудбал како дел од средношколската лига

Поздравете ги овогодинешните полуфиналисти во фудбал како дел од средношколската лига во Град Скопје. Коментирајте на Facebook 🗨️

Полуфиналисти во фудбал како дел од средношколската лига Read More »