Предновогодишна магија во СУГС „Владо Тасевски“ - Слика

Предновогодишна магија во СУГС „Владо Тасевски“

Предновогодишната магија во СУГС „Владо Тасевски“ започна. Нашите хумани ученици организираа акција за собирање на средства за новогодишни пакетчиња за учениците од Државното училиште за деца и младинци со оштетен вид “Димитар Влахов ” – Скопје.Чувството е неописливо кога среќата се споделува и детските лица се насмеани и ведри.Да бидеме сите похумани и општествено одговорни. […]

Предновогодишна магија во СУГС „Владо Тасевски“ Read More »