Промоција - Слика 3

Промоција на училиштето

Караванот за промоција на нашето училиште не застанува! Денес имавме прекрасна дружба со ученици од основните училишта во општина Аеродром! Коментирајте на Facebook 🗨️

Промоција на училиштето Read More »