Хуманитарен концерт за Леонид - Слика

Хуманитарен концерт за Леонид

Виктор, Матеј, Мелани, Леонид и Дина се ученици од средното медицинско училиште и организираат хуманитарен концерт кој на наше големо задоволство ќе се случува во нашето училиште. Петок, 6.10.2023, 19:30, во училишниот амфитеатар.Влез ќе биде 150(стопеес4е). Собраните средства ќе бидат за Леонид Индов.Дечкиве rock-aat сериозно!Бидете тука!btw…sharing is caring! Коментирајте на Facebook 🗨️

Хуманитарен концерт за Леонид Read More »