#sport

Освоено трето место во одбојка - Слика

Освоено трето место во одбојка, во средношколската лига!

Нашите момци меѓу најдобрите во град Скопје!Трето место-одбојка, во средношколската лига. Честитки момци.#wearetheteam Коментирајте на Facebook 🗨️

Освоено трето место во одбојка, во средношколската лига! Read More »

Дамјан Стојчевски од 3-4 клас освои 2 место во Кик Бокс! - Слика

Дамјан Стојчевски од 3-4 клас освои 2 место во Кик Бокс!

Дамјан Стојчевски од 3-4 клас е следниот од редот на шампиони во нашето училиште!2 место на државниот натпревар во Кик Бокс(Лоу Кик). Коментирајте на Facebook 🗨️

Дамјан Стојчевски од 3-4 клас освои 2 место во Кик Бокс! Read More »

Ива Богдановска од 2-6 клас продолжува со бoрба! - Слика

Ива Богдановска од 2-6 клас продолжува со борба!

Вонредни вести: Ива Богдановска од 2-6 клас продолжува со борба! На Континенталниот куп во Џудо за кадети што се одржа во Тунис (09.02.2024), во категорија -63кг со 3 победи и 1 пораз го освои второто место и се закити со сребрениот медал. Коментирајте на Facebook 🗨️

Ива Богдановска од 2-6 клас продолжува со борба! Read More »

Најуспешна кадетка за 2023 г. - Слика

Најуспешна кадетка за 2023 г.

Пехар за најуспешна кадетка за 2023 од Џудо Федерација на Македонија Признание за најуспешен млад спортист на град Скопје за 2023 11 златни, 4 сребрени и 3 бронзени медали за изминатата 2023Трето место на балканското првенство во Крушево.Тоа е нашата ученичка во втора година ИВА БОГДАНОВСКА. Продолжи во овој ритам девојче, ние сме Горди на

Најуспешна кадетка за 2023 г. Read More »

Полуфиналисти во одбојка - Слика

Полуфиналисти во одбојка

После полуфиналистите во футбал во средношколските лиги на територија на гр. Скопје, денес ги имаме и полуфиналистите во одбојка.Честитки момци, идеме уште појако во полуфинале. Коментирајте на Facebook 🗨️

Полуфиналисти во одбојка Read More »

#BEACTIVE Учество на наши ученици по повод Европска недела на спортот

Ученици од СУГС „Владо Тасевски“- Скопје земаа учество на настанот Скокање со јаже во склоп на проектот што се рализира по повод Европска недела на спортот. Нашите ученици се покажаа како вешти спортисти и некои од нив добија и награди. Професори кои ги придружуваа нашите ученици се Томислав Христов, Елизабета Марковска- Ставревска , Марија Стамболиева

#BEACTIVE Учество на наши ученици по повод Европска недела на спортот Read More »

Scroll to Top