Да шириме љубов, да градиме пријателства, предавање - Слика

Да шириме љубов, да градиме пријателства!

Под мотото ,,Да шириме љубов, да градиме пријателства“ оваа недела ја посветуваме на: Етичките вредности; Емпатијата; Толеранцијата; Ненасилното однесување; Љубовта. Коментирајте на Facebook 🗨️

Да шириме љубов, да градиме пријателства! Read More »