#wecontinuetoimprove

Натпревар RoboMac Junior - Слика 2

Натпревар во роботика, вештачка интелигенција и електроника – RoboMac Junior

Во периодот од 22 април до 25 април на Факултетот за електротехника и информациски технологии ФЕИТ во Скопје се одржа натпреварот во роботика, вештачка интелигенција и електроника за учениците во средните училишта од Македонија – ROBOMAJunior 2024. Нашиот ученик Алтин Јахиу од IV година во категоријата ПАМЕТНА ЕЛЕКТРОНИКА ЗА АВТОНОМНИ ВОЗИЛА, организиран од Институтот за […]

Натпревар во роботика, вештачка интелигенција и електроника – RoboMac Junior Read More »

Реновирани тоалети за учениците

Реконструктивните активности за 2023 година во нашето училиште ги заокружуваме со комплетно реновираните тоалети за ученици. Нова одводна инсталација Нови ѕидни и подни плочки Комплетно нова СЕНЗОРНА санитаријаВелат поставуваме нови стандарди, а ние само сакаме и работиме да биде убаво, да биде чисто, а пред се функционално. #WeAreTheTeam #wecontinuetoimproveПред-потоа Коментирајте на Facebook 🗨️

Реновирани тоалети за учениците Read More »

Реновирано училиште, ходник - 2

Ново, подобрено училиште!

  Данела Арсовска: „Во СУГС „Владо Тасевски“ денес на првиот ден на новата училишна година им посакавме добредојде на 225 новозапишани ученици во прва година. Ова наше скопско средно училиште секоја година ги подобрува условите во кои учат нашите млади, за да се изградат во личности со квалитетно стручно образование. Годинава училиштето ги отвори своите врати

Ново, подобрено училиште! Read More »

Документ за мобилност - Слика

Можеме и посилно и подобро!

Кога велам можеме и посилно и подобро мислам на следново! 👇 ✅ После многу обиди, после неколку обуки за креирање проекти од erasmus+ програмите, после неколку учества како партнери во Erasmus проекти, имаме привилегија и задоволство да кажеме дека успеавме!🫶 СУГС “Владо Тасевски” за прв пат ќе биде носител на грант од 35000 евра за

Можеме и посилно и подобро! Read More »

Scroll to Top