WORLD CLEANUP DAY

Утрешниот ден е #WorldCleanupDay. Во духот на нашето мото #wearetheteam, направивме една прошетка со учениците од 2ра и 4та година низ училишниот двор и го исчистивме и она малку ѓубре кое го затекнавме . Затоа ќе бидеме нескромни! Вака изгледа најубавиот школски двор! ☺️
Scroll to Top