Специјален настап со ѕвездата Пајак!

👉 Еден поинаков начин за да покажеме кои сме ние!
✅ Драги деветто оделенци, почитувани сегашни и идни наши ученици!
📆 22.05.2023 година
🕕 12 часот
📍Училишниот двор во ПТТ (Владо Тасевски)
Ќе се дружиме, ќе пееме, ќе денсаме, а ќе споделиме и како изгледа да бидете дел од нашиот тим! Честа е наша, а привилегијата ваша да се дружиме заедно на мини концерт со вашиот омилен Pajak Ur! ❤️
✍️ Запишете го денот, меморирајте го терминот и не го пропуштајте овој настан!
Scroll to Top