December 2022

Посета на компанијата LeksElektrik

Денешниот ден ученици од електро струка беа во посета на компанијата LeksElektrik, со која посета го означивме и почетокот на соработката, дел од нашите ученици ќе бидат практиканти во оваа компанија Коментирајте на Facebook 🗨️

Посета на компанијата LeksElektrik Read More »

Предавање за последиците и опасностите од петардите

Во изминатите неколку денови Универзитетската клиника за Пластична и реконструктивна хирургија ја реализира кампањата против употреба на пиротехнички средства наменета за адолесценти. Ни претставува голема чест и посебно задоволство да бидеме нивни домаќини и денес имаа едукативно предавање кое внимателно го слушаа учениците од 1 година. Само на овој начин ЗАЕДНО можеме да влијаеме на

Предавање за последиците и опасностите од петардите Read More »

Scroll to Top