May 2023

НУЛТА ТОЛЕРАНЦИЈА ЗА НАСИЛСТВО!

НУЛТА ТОЛЕРАНЦИЈА ЗА НАСИЛСТВО ! Почнувајќи од себеси, да направиме позитивни промени ! Промени кои ќе придонесат во градењето на еден поправеден , поубав и безбеден свет за живеење за секој еден од нас ! Коментирајте на Facebook 🗨️

Одбележување на 11 – ти мај – ДЕН НА СООБРАЌАЈНАТА КУЛТУРА

Одбележување на 11- ти мај – ДЕН НА СООБРАЌАЈНАТА КУЛТУРА. Да ја подигнеме свеста на младите за сообраќајната култура и безбедноста во сообраќајот. ЧУВАЈ СЕ СЕБЕСИ И ДРУГИТЕ Коментирајте на Facebook 🗨️

Групна слика од МАССУМ натпреварувачи - Слика

Од рубриката натпреварување!

Од рубриката натпреварување!МАССУМ 5.5.2023-ГостиварЕМУЦ-државни натпревари4 и 5.5.2023-Охрид.Жнеење на нашата ЕКИПА! СУГС ВЛАДО ТАСЕВСКИ и нашите ученици и нивните ментору ги постигнаа следните резултати: ЕМУЦ(државни натпревари за електро, машински и сообраќајни училишта) од Македонија.1во место сообраќајна струка Анамарија Серафимова,2ро место електротехничка струка Александар Груевски,2ро место машинско-енергетски техничар Филип Иванов4то место Христијан Стаменковски машинска струкаМАССУМ(конкуренција на 52 …

Од рубриката натпреварување! Read More »

Scroll to Top