October 2023

Училишен ходник - Слика

We are the team!

#wearetheteam Jeton Shaqiri:- „Sot e prezentoj:Shkollën e mesme të Qytetit të Shkupit “Vllado Tasevski”Në këtë vit shkollor 2023/2024 në 39 paralele mësojnë 930 nxënës.Mësimi vijon në gjuhën maqedonase dhe shqipe.Nxënësit mësojnë në këto drejtime:1.Komunikacion- transport dhe shpedicion- komunikacioni hekurudhor2. Elektroteknikë- telekomunikacion- teknikë kompjuterike dhe automatikë3.Maqineri-teknik i maqinerisë energjetike-teknik për prodhimin e makinerive-instalues i ngrohjeve dhe …

We are the team! Read More »

Хуманитарен концерт за Леонид - Слика

Хуманитарен концерт за Леонид

Виктор, Матеј, Мелани, Леонид и Дина се ученици од средното медицинско училиште и организираат хуманитарен концерт кој на наше големо задоволство ќе се случува во нашето училиште. Петок, 6.10.2023, 19:30, во училишниот амфитеатар.Влез ќе биде 150(стопеес4е). Собраните средства ќе бидат за Леонид Индов.Дечкиве rock-aat сериозно!Бидете тука!btw…sharing is caring! Коментирајте на Facebook 🗨️

Scroll to Top