Настани

Настани во училиштето „Владо Тасевски“ – Скопје

Поглед пред училиште - СУГС „Владо Тасевски“

Бидете дел од нашиот тим и стручно училиште

Дали можеби вака го замислувате училиштето во кое би учеле !? Дали можеби сте размислувале за струки кои се барани на пазарот на трудот?!СУГС “Владо Тасевски” е вистинската опција доколку сакате модерно и технички најдобро опремено училиште. ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ ОВИЕ КАДРИ И БИДЕТЕ ДЕЛ ОД НАШИОТ ТИМ!https://sugsvladotasevski.edu.mk/wp-content/uploads/2024/05/444190304_1154190505604297_4593187605169851595_n.mp4 Коментирајте на Facebook 🗨️

Бидете дел од нашиот тим и стручно училиште Read More »

Поглед пред училиште - СУГС „Владо Тасевски“

Промоција на нашето училиште за претстојните уписи

❗️Започнуваме со кампањата за промоција на нашето училиште за претстојните уписи.Драги деветто одделенци, почитувани родители!👉 СУГС “Владо Тасевски”-ПТТ ги нуди најтрактивните профили од сообраќајна, машинска и електро струка. ✅ Не двоумете се доколку вашиот избор е стручно образование, бидејќи не постои поубав простор за стекнување на знаења од нашето училиште! https://sugsvladotasevski.edu.mk/wp-content/uploads/2024/05/An_OLcbIYFEld9BjruPJvgwIkJX6hP3NNteI_XuYmZFGDg0pU1jvD4ykgOykv3r-PMHuEwL8Z1oRMqcdhKJj8fF-.mp4 Коментирајте на Facebook 🗨️

Промоција на нашето училиште за претстојните уписи Read More »

Резултати од Државен натпревар МАССУМ

Плодовите од посветеноста и љубовта од работата на нашите ученици и наставници ги жнееме на сите натпревари каде ќе се појавиме! Државен натпревар МАССУМ (образовно рандеву) во конкуренција на 45 средни училишта и 1600 присутни ученици!Резултати Штанд-прво местоДрама- второ местоИнтервју за работа-македонски јазик второ местоЈавен говор-македонски јазик-трето место Интервју за работа албански јазик-трето место СУГС

Резултати од Државен натпревар МАССУМ Read More »

Повторна изведба на претставата „Приказна за нас“

Александар Сибиновски:    „ Вторник 23.04.2024    Амфитеатарот во СУГС “Владо Тасевски”-ПТТ    На барање на учениците и колегите, по втор пат ќе се одигра претставата “Приказна за нас”    Театарската претстава подготвена од наши колешки и изведена од наши ученици!    #bethere “https://sugsvladotasevski.edu.mk/wp-content/uploads/2024/04/„Приказна-за-нас.mp4 Коментирајте на Facebook 🗨️

Повторна изведба на претставата „Приказна за нас“ Read More »

Erasmus+ семинар во Рига-Летонија

Во период од 20 до 23 март на семинар во рамките на erasmus+ програмите, во Рига-Летонија , на тема “зелени практики за зголемување/јакнење на одржливоста на животната средина, присуствуваше професорката Соња Павлова. Одлични применливи примери за нас како училиште. Коментирајте на Facebook 🗨️

Erasmus+ семинар во Рига-Летонија Read More »

Прославивме 65 години од постоењето на нашето училиште

Прославивме 65 години од постоењето на нашето училиште. Еве како изгледаше програмата за патронатот низ призма на фотографии. #WeAreTheTeam #65yearsanniversary Коментирајте на Facebook 🗨️

Прославивме 65 години од постоењето на нашето училиште Read More »

СУГС „Владо Тасевски“ - Скопје

Исчекување на нашиот јубилеен 65-ти патронен празник!

👉 Годините се само бројки! Ние решивме времето да го мериме со спомени, со бројот на нови пријатели и убавините што ги создаваме за генерациите што доаѓаат по нас. 🫶 ♾️ Во исчекување на 65-ката од нашето постоење! ✍️ Запишете го датумот 19.3.2024, 18:30h МКЦ! https://sugsvladotasevski.edu.mk/wp-content/uploads/2024/03/432930085_1587636138728840_4982240245891441592_n.mp4 Коментирајте на Facebook 🗨️

Исчекување на нашиот јубилеен 65-ти патронен празник! Read More »

Патување до Порто за Erasmus Plus

 Екипата составена од 12 момци и девојки во придружба на професорките Јасна и Цветанка, пристигнаа во Порто  и ќе бидат на 14 дневна мобилност како дел од #erasmusplusproject Дечки, have fun!  Коментирајте на Facebook 🗨️

Патување до Порто за Erasmus Plus Read More »

Scroll to Top