Матурска прослава - Слика

Матурска прослава, ген. 2019 – 2023!

Драги матуранти,Еве нè на крајот на најубавата епизода од играта наречена живот – средношколските години. Уште една генерација спремна да се збогува со училиштето и да тргне по својот пат. Ни претстои матурската прослава, свечен чин кога официјално ќе се збогувате со училиштето, ќе ги спакувате спомените и ќе зачекорите по својот пат, ќе изберете […]

Матурска прослава, ген. 2019 – 2023! Read More »